OM EN MÅNAD ?! ...

Jag får inte färga håret fören om en månad lr mer och det suger. Har färgat håret väldigt mkt nu så jag måste låta håret vila lite. Men sen ska jag bleka håret och färga det rött. 

Det blir något av det :

1. 

2. 


3. 

VILKET TYCKER NI ?

LOVE//ANNA



FAN!!!


<3<3<3<3<3<3<3<3

Niklas har åkt ut från idol fanfan fan. Och en gång till Fy 17 vad SNYGG han är :G döööööööööööör shit asså .

Love //Anna


Lördag



Kom hem vid 24 igår, pratade lite med Fadi å sen så la jag mig. Sjukt kul hade jag igår på light night. Å massa snygga killar såg jag ;rrrr. Lisett tog massa kort på två AS snygga killar sen märkte dom typ det och kollade på oss och log hela tiden ;rr. Jag dör.  Dagen (lördag) har varit chill, gick upp vid 10 åt och somnade om och vaknade 12:30. Sen så fick jag besök av trevliga Robert, gud har inte sett han på kanske 1år lr något. Han kommer sen igen å då ska vi kolla på nån fotbolls match lr kanske boxning, thihi. Jaja får se hörs mer sen, Puss.

Hur har eran löradg varit ?

Love//Anna


Längtar!....



Jag längtar till Hallowen. Ska till dom bästa människorna i världen ♥. Kärlek på er.
Ska Pimpa mig till en vampyr fan haha, fast det blir nog bara läpparna och tänderna :P

Love//Anna


Skadat mitt knä :(



Har skadat mitt andra knä, Fan vad ont det gör. Jag vet inte vad som har hänt men jag kan knappt röra på benet. Har ont i underknät. Om inte det går över tills på måndag så får jag la gå till läkaren. Inget jag ser fram imot. Jaja men sånt är livet.

Love//Anna


God morgon Sverige <3


Har precis haft Engelska Prov det gick skit dåligt. Hade hjärnsläpp, FANNNNN. Jag hatar mig själv ibland. Men får prata med lärarn om jag kan få göra ett till prov för att förbättra mitt betyg. Hoppas jag får.
Idag blir det inte så mycket mer en skolan. Men på kvällen blir det igen fest bara ljusfestival som jag ska åka till och fota med några till. Det är asså inte vanliga ljus, det är strålkastare och lite sånt.  Kommer vara där från ca 18:00 till 01:00. Så när jag kommer hem så ska jag lägga mig på en gång och sova lääääänge imorgon. Gud jag har haft skit lite sömn denna veckan. Har sovit runt 2-3 nätter dom andra nätterna har jag pluggat. Kommer skriva några inlägg imorgon, så läs på min blogg. Fan vad skönt det kommer bli med lov. Jag ♥ Lov. Thihi. Ska sitta hemma och softa kanske möta nåra vänner och fick. Eshh jag lever dagen, lr hur man säger jag tar dagen/lovet som den kommer. 

                                                               Love//Anna

                                                                      ♥


En favorit



LOve//Anna


Haha måste bara förlåt ;(



Har verkligen inget imot gammla personer som vill klä sig snyggt. Men snälla kolla bara på detta:P haha.

Love//Anna


Jul snart juh

Snart är det ju jul, shit vad tiden går fort. Hinner knappt leva livet. Bara på helgerna. Men sakta men lungt har jag gjort förendringar i mitt liv och det ska jag fortsätta med. HAhah gud det låter som det är en 40 åring som har skrivit detta haha .

Love//Anna


Hur tänker folk ibland ?

Skulle gå in på toa å affären idag, ussh. I allafall så kommer det en kvinna bakom mig putter mig bort och säger:

Hon:  "Sorry måste tvätta händerna och det fans ingen flyttande tvål på min toa"
Jag:   "Jaha ! "
Hon:  " JA du vet den där svininfluensan, det är fan farligt"
Jag:   " Mhm, hahah "

Hon står säker där i 4 min å tvättar händerna anda upp till armbågarna :S. Sen när hon ska ta ut nyckeln från toa dörren så tar hon den me ett finger och går till kassorna
( kanske 100 m). Och håller nyckeln så. Men gud asså HAHAH
 


                                                                 Love//Anna

                                                                         ♥


En låt som jag blev kär i.



Love//Anna


Min dag

♥ Lämna i So:n

Biologi Prov

Få tillbaka Tk provet

Eng prov

MASSOR prov och läxor har jag nu, SUCK. Fick VG på teknik provet. Skulle göra Eng provet men blev inte så :P thihi. Får göra det imorgon, då jag också har franska prov, FAN orkar verkligen inte plugga mer. Men måste å det vet jag.


En låt som fastnar i huvudet


Hahahaha



Asså gud vad jag skarattade när jag så detta. HAHAH

Mina Favorit trender ...

är MC-trenden och Lager på lager.
Har jag på mig något i MC stillen så kommer folk med att jag är emo. Men snälla bara för att man har svarta byxor lr för att jag har rött och svart hår så är jag inget emo. Emo är en musik still. Å själva "emo kläd stillen" har jag aldrig haft. Asså jag kan tycka det är snyggt på vissa, men inte så att jag själv ska börja klä mig så lr lyssna på den sortens musik. Jag har en egen cool klädstill som jag gillar. Å det är inte i närheten av emo.


Köp upp dig på höstens viktigaste plagg



Köp upp dig på höstens viktigaste plagg

Håll trendfaktorn rykande hela hösten. Här är säsongens fyra viktigaste investeringar.

Sexiga klänningen

Spara inte på krutet. Ta på dig sexigaste partydressen när du ska kalasa.

Lårhöga stöveln

När Prada visade sina fiskarinspirerade stövlar var trenden ett faktum. Nu är det lårhögt som gäller!

Mc-jackan

Den klassiska och snygga mc-jackan syns i alltifrån skinn, denim, mocka och ull. Riktigt het med andra ord!

Kostymbyxan

Den har fått en lika säker plats i garderoben som jeansen. Lös, tajt, hög eller låg midja — allt känns rätt just nu.

(Källa Sofis mode)


Fett med energi

Åkte till min bäste igår och var med henne och hennes två killkompisar. Ja det var la ok. Kollade lite på film flumade osv. La mig vid 5 imorse och gick opp exakt 07:58 , thihi. Och var Fett pigg. Åkte hem med bäste Peter, åkte med morsan till stan. Sov 2 timmar, och nu sitter jag vid datan. Kommer bli massa plugg ikväll. Eng prov imorgon, boring !. Jaja hörs sen ♥


H&M Exclusive



Kollade på H&M Exclusive och hittade den här ursnygga bältet. Själv skulle jag matcha den till:
Fest: Röd eller svart kort klädning
Dag: Svarta Jeans och ett vitt linne
MEn det går å matcha till nästan vad som hälst, I love it


Dagens favoriter



 



 


Sitter och kollar på ...

Sitter och kollar på massa filmer på youtube. Hahah kollade precis på en film Fanar och Ivan är med på, hahah. Dom är fan galna, men det gillar vi :P.  


Klipp Klipp

Ska ringa å beställa tid hos frissan :P

Konsumentskit ...



Herregud asså hade konsumenekonomi prov idag på hemkunskapen. Så jävla dum som jag är ibland så orkade jag inte plugga igår efter skolan istället så satt jag och kollade på Tv.
Men sen så kom jag på att provet är på morgonen så hinner inte plugga på morgone, så jag fick börja plugga vid 10 igår kväll till typ 2 på natten. I allafall så satt jag å skrev med Fadi på msn samtidigt så jag lärde mig inte så mkt :P thihi. Men i  alla fall så gick provet idag ganska bra får jag säga. No stress.
Fick också min mobil räkning idag å den var inte billig den.
Har fucking 4 prov nästa vecka dag efter dag, jag dör :(. Så blir bloggande så fort jag kan lovar. Kommer nog mer inlägg en vad det gjorde denna veckan.



Livstil 2 - Fjortisar

Fjortis är en oftast nedsättande beteckning på någon i de yngre tonåren som beter sig omoget, osäkert, naivt och pubertalt, men som tar varje chans att visa hur mogen och självsäker han/hon är. Ordet kan även användas i överförd mening om personer i andra åldersgrupper; fjortis är då inte en ålder utan en livsstil. De tjejer som kallas "fjortisar" har ofta mycket smink, bloggar gärna, gör ofta ljud som smäller med sitt tuggummi och kräver uppmärksamhet

( källa : wikipedia )

Det är nog fjortisar i hör om mest nu för tiden. Över allt hör man "fjortis eller "fjårtis" shit asså. haha Här kommer lite bilder på Fjortisar :P





Love//Anna





Tråkigt att



Tråkigt att jag måste säga det men den här veckan kommer det bli ganska stilla på bloggen. Anledningen till det att jag har 3 prov denna veckan å massa glosor. Nästa vecka har vi det lungt i skolan å då kommer jag blogga mer. Som förut 3-5 inlägg per dag. Idag har jag iallafall inte gjort så mycket, skulle egentligen ha eng prov idag men kom försen till lektionen
(inte meningen) så jag får göra det på måndag nästa vecka. Önska mig lycka till.

Love//Anna

 


Förlåt för dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering men har festat hela helgen. Men nu kommer det massa bilder från helgen lr massa  och massa några alf och dagens outfit kommer.

Blev möt av Rine och Fanar på stationen



Kort av Fanar som sa att han var en "bra" fotograf, hahah
Rine gick och klippte sig å Fanar gick med en kompis någon stanna efter det möte vi Calle



Calles nyklippta hår , hihi kanske lite väll kort tyckte han



Fredagens-Lördagens Outfits (fest outfits)



Festen (början)(Fanar och Vasim lr hur det stavas)



Festen (början)(Ivan, Vasim)



HAHaha



Fanar & me ( fanar <3 vatten pippa)



Outfits ( fest 2 lör-sön)



Enda bilden från den festen ( Nisse och Josse, på väg hem)



Idag morgon ( vänta på bussen)



Dagens Frukost ( 7 cheesburgare, 2 pajer, en muffins, 2 glass, stor cola, liten vatten, ) allt på 3 pers. Fan vad tjocka vi är HAHha

Det var min helg det
Hur var eran ?

Love//Anna



:P

Sitter och kollar på kamrer på internet :P Brb

Love//Anna


Go natt <3




Love//Anna


Livstil 1

Har tänkt och lägga ut några livstilar några dar framåt. Kommer lägga in ett lr två livstilar varje dag. Kommer typ skriva om den livstilen asså vad den kallas och vilka människor man kallar ....

Livstil 1




(bild google.se )

Raggare har funnits i Sverige sedan 1950-talet och är vanligast i glesbygd och på mindre orter. Förekomsten minskade under 1980- och 1990-talen, men har ökat väsentligt de senaste åren. Raggare brukar ofta delta i bilcruisingar.

Raggarkulturen inspirerades starkt av den amerikanska rock'n'roll-kulturen med stora bilar, brylcreem med mera. Subkulturer som liknar raggarna har funnits i de flesta västeuropeiska länder, men ingenstans har de varit så livskraftiga som i Sverige, (utom möjligen i Finland, det land i Europa där det finns flest amerikanska bilar per invånare, och då främst Åland som har många raggare).

Raggarkulturen har ibland parodierats. Det mest kända exemplet är kanske karaktärerna Ronny och Ragge, gestaltade av Peter Settman och Fredde Granberg i början av 1990-talet. Dessa skådespelar-karaktärer har dock inte mycket gemensamt med riktiga raggare.





I♥bilcruisingar

Love//Anna


Natt blogga


(I söndags (Kacper) )

Hej bloggen.
Klockan är halv 1 å jag är pigg som en red bull, hahah woot ?. Alf jag har precis tvättat mitt ansikte och avslutat ett 2 timmars samtal med Richard. Asså jag vet att ni frågar er hur vi hittar saker att prata om, men vi har seriöst något att prata om hela tiden. Och nu sitter jag vid datan och skriver med Gabbe på msn, å våra samtal är oftast inte så roliga. Dom brukar gå så här :
Gabbe - Gör du?
Jag- Nja inget sj ?
Gabbe - inget
Jag - ok
Gabbe - mm
Jag - mm
osv ...
Haahah inte precis så roliga samtal inte, men men vad ska man göra :P
Har inte varit så månnga inlägg idag men jag har fixat en pärm. Sorterat ca 100 tidningar och klippt ut det som är intressant och sen satt in det i plastfickor och i en pärm. Duktig jag är :P

Ska nog skriva något inlägg till och gå och lägga mig.

Love//Anna


Gymnasieskolor

God morgon bloggen, haha var på väg och skriva god morgon skolan X). Fick massa brochyrer från massa olika gymnasie skolor idag då. Har valt ut två som jag vill komma in på. Men allt kan ändra´, det är ju en termin kvar "/. Usch vill börja gymnasium NU nu nu nu. hihi. Sitter vrf och snorar ner mig hela tiden ;P.

P.S : Richard svara när jag ringer då, VAKNA  !! hhiih

Anledning till  vrf han frf sover kan va för igår natt pratade vi i 4 timmar
(23:30-03:28) ops.

Love//Anna


Niklas Hocker



Asså shit vilken röst killen har + att han är såå himmla söt :P Call me ;) hihi . Nästan så att man blir kär i hans ögon :P . Tycker inte ni att han har en underbar röst ? Det rycker verkligen jag.

Love//Anna


Rösta

Rösta på mig

Love//Anna


Min make-up

FEST :
1   L'oréal true match
2 Rimmel London lasting FINISH Minerals

3L'oréal Doble Extension
4L'oréal Contour Resist
5L'oréal Chrome shine
( den blir inte lika mörk som den
                                                                                                                             den ser ut att vara)
6 Lummene Granberry kiss



1-6 använder jag när jag ska på fest lr när det är något sp jag ska göra den dan.


VARDAG :

 L'oréal Chorme shine
L'oréal Contour Resist
 L'oréal Coolor appeal Trio Pro
 l'oréal
 Maybelline the Colossal

Detta väljer jag på vardagar, ingen puder lr sånt liknande huden måste ju få andas.

Love//Anna



Gud vad jobbigt ...



Har ätit min fruckost och rensat min mail, 250 olästa mail. Vissa raderade jag bara men jag läste typ 200 st gud vad jobbigt det var. Ska försöka slänga in lite smink tips sen.

Love//Anna


H&M

 

Lite tips på Outfits från H&M.
Vad tycks ?

Love//Anna


God morgon bloggen *gäsp*



♥ Äta fruckost

♥ Skriva massa inlägg

♥ Plugga

♥ Läsa VR,Solo och äta Kex mums :P

♥ Skriva massa inlägg


Är förkyld så idag har jag hemma från skolan :P. Kommer sitta och skriva massa inlägg och så klart kommer jag plugga till mitt engelska som jag har nästa vecka (120 ord).  Nu ska jag äta fruckost.
Brb

Love//Anna


Just nu är jag duktig



Som ni vet så är jag förkyld så nu har jag druckit 3 glas juice. Visst är jag duktig :P. Pratar också med Catrine.
Hörs sen

Love//Anna


<33333333


Gina tricot <3



VILL HA, finns på GT för 299 kr ♥

Blackberry ?



Har sån otrolig lust att köpa en Blackberry min nuvarande mobil krånglar. + att Blackberry Pink är sååå himmla snygg ♥ Den kostar runt 5.500 - 6.000 kr. Värd pengarna :P

Love//Anna


Cha cha



Cha cha bloggen

Sitter och pratar med Richard i tel. Å idag kom förkylningen på besök till mig. Är verkligen förkyld så imorgon blir det sitta hemma och det innebär MÅNGA inläg, yeey. Hihi . Hade eng idag å du skulle vi välja en bok, valde en vid namnet " Cry, Baby" den verkade bra, sen när jag hade läst 2 sidor kom det massa sex i den. Vilken skolmatrial asså. Haha.
Hörs sen.

Love//Anna


God natt

♥ Duscha

♥ Läsa tidningar

♥ Komma på en outfits till imorgon

♥ Läsa lite i boken

♥ Lägga mig

Allt som händer ikväll, haha det är redan kväll men men.

Sov gott , pöss

Love//Anna


Låt tips 3



Inte alla som  vet men jag spelar också fiol har gjort det i 5-6 år. :P

Love//Anna


Låt tips 2



Dålig version

Låt tips 1


Tja tja

Hejsan alla sötnosar.
Har städat verkligen hela dagen, har också färgat överhåret rött. Yeey. Smsade nyss med Richard, den stackaren ligger hemma och har ont i huvudet och mår illa, inte bra inte. krya på dig gräddnos <3.
Imorgon är det skola och jag har ingen anning vad jag ska ha på mig, haha. Jag har städat hela dagen men endå ser mitt rum som andra världkriget, just vi jobbar om det på SoN, haha vet inte vrf jag sa det men men. Imorgon kommer det bilder på minn kalender som jag fixade idag ( framsidan). Å  nu börjar jag inse hur mkt jag behöver en digitalkamra.

Love//Anna


Pissväder

Skulle skriva om en timme, men det blev inga kort för det spö regnade. Å jag var upptagen med att sortera min gammla kort. Så nu är jag skit trött så jag ska gå och lägga mig. Hörs mer imorgon.*gäsp*

Love//Anna


There is rain woman, she is here



Cha Cha
Gud vilket tråkigt väder det bara regnar hela tiden ju. Har inte heller så mkt att skriva om faktist.
Sov till 10:30, gick upp åt och kollade på Tv. Ska gå ut och fota lite regn nu.
Hörs om ca 1 timme.

Love//Anna


Kawasaki <3



Ååh jag är kär, såg dom här coola Kawasaki skorna i en sko affär och blev kär. Men dom är ganska dyra för att vara tygskor. Kostar 1199 kr.

Kommer nog inte inhandla dom p.g.a jag har redan runt 5 par tygskor, hihi.

Love//Anna


Hiss eller Diss



Love//Anna






Dagens favoriter

Tjejer :



 

Killar :



Love//Anna



Dagens :P


(Suddig bild igen)
Jeans leggins-Kapphal, Svart linne-GT, Maglång tröja-Gammal

Det var snyggare i verkligheten, lovar er :P.

Love//Anna


Gårdagens


(Förlåt för dålig bild, gjord med mobilen. )
Top-GT, Jeans leggins-Kapphal, skor-kommer inte ihåg, Jacka(håller i handen) H&M

Här har ni gårdagens outfit, slapp och skön.

Love//Anna


Hejsan :)


(Här har du Richard dom du ville bilden på de skit stora hamburga köttet som jag åt när jag åkte hem från Gbg.) 

Förlåt att jag inte skrev något igår men hade tyvvär inte tid. Tränade till Matte provet, som jag gjorde idag. Det gick faktist bra fast jag inte kände mig säker. Carl ger mig tur ;P. Idag har också Sara bytt skola, lr hon gick sista dagen idag :(. Hoppas du kommer trivas där :).

Åt Nypon soppa med vanilj glass, seriöst jag hade inte ätit det på kanske 2 år. Gott var det allafall. Ikväll tänkte jag kanske gå på Kronan, men det blir nog att chilla hemma. Patrick kanske kommer också, kul kul.
Vad har ni gjort idag ?

Love//Anna


Dagens Fråga.

Hej
Vad har du för smeknamn om du har ett ?

Mitt smeknamn är Chili lr Ankan, ni får välja själva.


Love// Anna


Ajj :'(

Hej hej gräddnosar

Idag har jag fixat praou plats, yeey. Mådde jätte bra å hade skit kul med Mihaela. Men för ca 2 timmar kom den förbanade huvudvärken. Har verkligen skit ont i huvudet. Har tatt huvudevärks tablet men det har inte hjälpt. Får nog villa mig lite i soffan :P . Men nej det är roligare att blogga :). 
Vad har ni för er idag ?

Jag ska praoua på en modellsalong. Jag ska fota och blogga för salongen, kommer också få sminka och styla modeller. Kul kommer det bli. Men får vänta 5 veckor till dess. VILL HA PRAOU NU :P Anledning till den praou platsen är att jag planerar min framtid med mode och blogg. Här vill man bli en stor bloggare ja :P 

Love//Anna


 


RSS 2.0