Dagens favoriter








MÄN :




Love//Anna


Demons & Angels



Var inne på apoteket idag och såg den här nya serien från CCS. Har ska det provas. Har köpt rengöningen och lipglosse på bilden. Kommer med betyg på detta om ca en vecka.

Love//Anna


Blond eller vad ? X)



Richard följer med Thomas till bussen.

Richard - Gud vad solen lysser ljust
Thomas - *tänker "vafan"*
Richard - Ojj juste ja det är ju natt.
Richard - Jag menar månen
Båda - HAHAH

Jag pissade nästan på mig när Richard berättade det. X)

Love//Anna


Hej hej



Bild tagen av: Mig :P

Hej hej sötnosar

Har inte varit i skolan idag men jag har städat hella huset, boring. Kan inte fatta att det redan är sista september. Imorgon är det oktober å höst på riktigt. Det har redan blivit skit kallt ute. Har  varit tvungen å ha på mig jacka sen fredag typ. Jag är ju en människa som nästan aldrig fryser men det är ju skit kallt nu. idag ska jag inte göra så mkt mer en att sitta och chilla hemma :P.
Vad har ni för er idag ?

Love//Anna


Det ska va lite indien !

Jag älskar när ett rum är inrret i indisk stil lr har ett litet spår av sån inredning. Här ser ni lite saker som kan inspirera er till att inreda ert rum så.




Ljus rosa, Ljust blått, Ljust grönt, Vitt, Svart, Blommigt osv...

Love//Anna


Dagens :)

Ja ja jag vet att min spegel är smutsig men förlåt då. I allafall så hade jag på mig idag

shorts,Villa  Linne, GT  Tee, GT kofta, GT

Love//Anna


HAhah



HAHA vilken eftermidag, har sjukt ont i magen o käken så himmla mkt jag har skrattat idag asså. Hade SO efter lunchen. Felix hade lagt en porr tidnig i katedern i klassrummet. Å vi skulle ha Said. Han öppnar lådan och överst ligger den, han kollar på den men tar inte upp den. Efter kanske 20 sek lägger han den längst ner i lådan. HAHA. Sen under lektionens gång så frågar Tic tror jag det var " Vad kollar du på" p.g.a att Said kollade på han. Då svara han " Tänker på vad jag ska göra efter lektionen, ååååå  HHAHAHAHAH.
Sen så hade vi franska, satt med Emil, Jonatan, Erik, Linus å när man sitter med dom är det alltid massa skratt. Specielt när Erik berättar, Hahah. Han gör det på ett skit roligt sätt som inte går att beskriva.
Sen så hade vi Tk , var inte så kul , men på slutet när Bengt skulle låsas slå Felix å det såg ut som han jokkade på han. HAHHAHA

Har ni gjort något roligt idag då ?

Love//Anna


The Hills



Audrina Patridge visar här att slitna jeans fortfarande funkar hur bra som helst! The Hills-stjärnan och hennes vän Stephanie Pratt var ute och shoppade i West Hollywood och passade samtidigt på att fixa naglarna, allt medan MTV-kamerorna filmade allt till The Hills!

(Källa posh24)

Love//Anna


Rihanna i Venedig



Sångerskan Rihanna befinner sig just nu i den romantiska italienska staden Venedig. Hela helgen var hon med och firade sin kompis och manager Marc Jordins bröllop. Rihanna blixtrade av stjärnstatus när hon gled runt på Venedigs gator iklädd en tajt kort klänning och höga stövlar. Alla stirrade på henne, men själv verkade hon inte bry sig ett dugg om uppmärksamheten. Vilken stjärna!
(Källa Posh24 )

Love//Anna

 


Cha Cha 29 sept

 
Åt Corny big dagligen när jag var min Europa resa i sommras. Inte alltid man kunde ha med sig någon sallad lr dess liknande. Så det blev den godingen som gav mig energi kick. Så prova gärna den, den är riktigt god :P



Cha Cha bloggen

Det är sjukt fint väder idag. Just nu har jag luch rast och har ganska tråkigt, äter på min Corny Big och dricker min Cola. Har skola till 16 idag, lång dag. Igår hade jag skit kul i alf på kvällen. När jag pratade med Richard, hahah. Såg också att jag hade besöka rekord igår, blev sjukt glad. Så nu får ni ta a sprida min blogg till era vänner så jag blir enu glad :P.

Love//Anna


Dagens :)



Tröja, Indiska, Väska, H&M

Love//Anna


Mina favoriter




Detta är mina favoriter från GBG streetstyle(http://www.gbgstreetstyle.se/)
Sköna stilar det.

Love//Anna





Cha Cha

New york <3

Cha Cha Bloggen
Sitter här på biblioteket och pratar i tel med Richard, Fan vad jag älskar att prata med dig ♥. HAHAHAHA vi snackar om bajs O'boy, HAHHAHA XD asg. Vi är knäppa vi :P. Har inte så mkt att skriva om faktist, har en faktist riktigt tråkig dag idag. Ska tänka lite vad jag kan skriva om å sen kommer det inlägg.

Love//Anna


Cha Cha


Kanske blir det den här snyggingen :D

Sitter just nu i plugget och har lunch rast. Rasten är en timme lång (11:45-12:45) så jag gick till banken och fixsade lite grejs med mitt kort, å efter det gick jag och kollade på Digitalkamror. Behöver en som jag kan ta med mig över allt, så att ni får massa bilder varje dag :P.
Har ni något bra tips på kamra?
Allafall så har jag inte ätit idag så får nog gå till caferian och köpa ett äpple lr något. Idag händer det inte så mkt mer en plugget och sen hem och kolla på Tv ;P och så klart blogga.

Nu ropar magen på mig(vilket uttryck XD) Så får la gå och köpa äpplet, bye bye ses senare idag.

Love//Anna


I mitt huvud

Den låten har fastnat i mitt huvud , går verkligen hela tiden och sjunger på den :P. Den är ju fan skit skön :).

 



Love// Anna


Just nu ...


( Turkos mjuktröja, Carlings, Läger tee, Pyjamas byxor, H&M )

Just nu sitter jag vid datan och dricker vitt te, mumms. Är allmänt trött så jag ska nog ringa och prata med Richard en stund och sen lägga mig. Imorgon har jag sovmorgon, Yeeeey :P. Går la upp vid 8, hoppas på att hinna blogga. Men inget säkert :(. Jaja ses imorgon.
Sov gott

Love//Anna


Söt Som Socker

Söt som socker är ett bra namn för mitt lilla lipgloss jag köpte i Gbg. Jag betalade endast 30 kr för den. Den håller sig kvar länge på läpparna och smakar, luktar jordgubb. I love it :P

Love//Anna


Jävla tjockis !! :O

Jävla tjockis, Fan vad fett du är, du tar för mkt plats.... Sånt får folk höra varje dag. Å det värsta är att tjejer som är 14-20 år som har en normal kropp som t.e.x :

Kim Kardashian

Miley Crus

får höra sånt och det finns dom som skiter i allt sånt snack om deras kropp men det finns dom tjejer som tar åt sig och börjar "banta" som igentligen är svälta sig.
Jag har hört tjejer som är skit smalla säger att dom måsste gå ner i vikt för dom är för tjocka. Å så läser en vanlig lr lite mullig tjej ett sånt inlägg på sin förebilds blogg. Å vad tänker hon då joo att hon måste gå ner i vikt. Så börjar hon banta och hon blir dålig i skolan för hon äter en måltid om dagen. Hennes hy blir blek...
Tjejer va stolta över era kroppar, ni är fina som ni är :) .


Är det snygg kropp ? Nej det tycker inte jag vad tycker ni ?


Smalla Jessica simpson för länge sen. Det är inte snyggt.

Love//Anna


God morgon, God morgon


(lalala ♥jag saknar sommaren♥ lalala )

God morgon gräddnosar ;) . Sitter här och är skit trött, skulle sova länge idag men det gick bara inte gick upp vid 9 och städade mitt rum och sorterade mitt smink.
Idag händer det inte så mkt tror jag, ska kanske gå ut och fota om jag orkar :P.

Vad ska ni göra idag då ?

Idag kommer det många inlägg för jag har massor jag vill skriva om. Å jag vet att ni älskar tips så idag kommer det också tips om smink och lite sånt.

Love // Anna


Handla,Handla,Handla :)


En del av det som inhandlades idag.

En soft dag med andra ord. Har handlat massa nya saker. Såg också ett par lår högaskor som kommer inhandlas under veckans gång. Annars har det inte hänt så mkt idag.

Just nu sitter jag med färg i håret. Nej inte hela håret igen, nu är det bara luggen som får svart underhår. Jag sa att det skulle komma bilder på resultatet av gårdagens färgning idag men det kommer imorgon när luggen å allt är klart :P .
Just nu smsar jag faktist också med Richard som är på Loellas 18 år fest. Grattis tjejen. Tycker att ni också kan säga grattis faktist :P

love // Anna


God natt

God natt sötnosar vi hörs imorgon ♥

Hiss och diss




HISS :



♥ Egna långa naglar. Det är skit fint med egna fina naglar med fransk manykir (lr hur det stavas )



♥ Stora sjalar i alla möjliga färger. Själv har jag 3, vitt, rosa och blå.



DISS:



♥ För långa omålade naglar.

 




Nöjd

Nu är jag tillbaka har tvättat ur håret och det har torkat å jag är nöjd. Ska kanske göra mer svart i fram men det får vi se :P Bilder kommer imorgon för dom jag gjorde nu blev dåliga så det kommer imorgon med dagsljus.
Puss :*


Med färg håret :P

Med färg i håret och godis vid min sida sitter jag och väntar tills min klocka ska vissa 5 över halv då jag ska tvätta ur mitt hår. Är sådär nervös faktist, hihi ^^ . Läste precis några bloggar och det finns saker jag måste skriva om här i bloggen. Ska också lägga in en hiss och diss lista, sånt är alltid kul :P.
Brb <3


GBG idag <3




Cha cha ♥

 

Idag blev det Gbg , skulle lägga in ett inlägg imorse men han tyvärr inte "/. Allafall så skulle vi gå på liseberg men så blev det inte för dom öppnade klockan 15 å vi var där 11. Så vi drog till Universum. Kul var det endå, mkt skratt :P. Köpte svart hår färg idag. Så nu ska jag ha mer svart underhår. Kommer bilder på det sen. Mkt mer har det inte hänt idag faktist. Men jag tycker att ni är dåliga på att kommentera, skärpning på er ;D. Kommer mer inlägg idag .
Puss Puss :*


Vilket väljer ni ?




Vilka tycker ni är snyggast i höst/vinter ?
Själv kör jag nog på lårhöga stövlar fast inte riktigt lika långa som Kenzas.


??

Bloggen krånglar å jag blir allmänt arg . :@

I <3 Knokk



Åhh dom är så sööt ge mig nu. Såg dom för en stund sen å jag blev kär. Jag älskar klockar, man får aldrig för lite klockor :P . Dom finns på knokk.se å kostar 199 kr. Billig å söt asså. Å färgerna är underbara. Så nu ska jag spara pengar så jag kan köpa en .
Puss :*


Cha Cha bloggen




Idag har jag:

* Varit i skolan
* Fixsat lite grejs som behövdes fixsas

Idag ska jag :

* Städa mitt rum
* Plugga "/
* Sätta på lösnaglar :P

Ja det är nog en kort sammanfattning av min dag. Å jag har börjat blogga igen "Yeey" ska ni säga, Hahah. Just nu sitter jag på biblioteket och väntar på mamma :P. Bredvid mig ha jag min kära vän Cola , hihi :P. Har haft 1 prov idag också å det gick  bra kan jag säga *stolt* VG yiiho.
Skriv gärna tips vad jag ska skriva om =)
Ciao min söta och mindre söta läsare, skojja bara , Puss  :*


RSS 2.0